Samen uw Makelaar

| RECENTE MAATREGELEN LOCKDOWN | BEZICHTIGINGEN |

De aanscherpingen die recent genomen zijn, zijn NIET van invloed op het eerder opgestelde en goedgekeurde protocol voor veilige bezichtingen. Een woningbezichtiging geldt namelijk niet als privésituatie. 

Uiteraard vragen wij wel aan de geinteresseerden om enkel een bezichting te plannen bij serieuze interesse en na een goede voorbereiding over de aankoopmogelijkheden, de financiering en de eventuele verkoop van de eigen woning. Bespreek voor de afspraak al de mogelijkheden met uw financieel adviseur en uw eventuele aankoopbegeleider en noteer uw vragen alvast. 

Zo komt u ook goed VOORBEREID naar de bezichtingsafspraak met de makelaar. In de huidige situatie op de woningmarkt is dit sowieso een dringend advies als u tot een serieus bod en aankoop van een woning wilt overgaan. 

Wij vragen u om met maximaal 2 personen naar de afspraak te komen, alleen wanneer u zich gezond voelt en geen klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is verplicht. Bij binnenkomst zullen wij kort met u over de woning spreken en u hierna ruim de gelegenheid geven om het pand te bezichtigen. Uiteraard krijgt u hierna weer samen de tijd en mogelijkheid om uw vragen met de makelaar te bespreken. 

SAMEN blijven we positief en gaan we door! WELKOM SAMEN!